HomeFAQ

Veelgestelde vragen (FAQ)

Visie

Selecteer een categorie

De kosten voor een behandeling bedragen 45,- euro (incl. Btw).

Praktijk Newstart is aangesloten bij de NOAG. De behandeling wordt hierdoor mogelijk vergoed. Op het tabblad tarieven vindt u informatie over vergoedingen zoals de beroepsvereniging deze heeft vrijgegeven. Informeer bij uw zorgverzekeraar.

Ja. U kunt bij ons met PIN-pas betalen.

Het mag verwacht worden dat er na 2 behandelingen een duidelijke verbetering merkbaar is. Meestal is de behandeling dan klaar. Voor chronische klachten zullen er mogelijk meer behandelingen nodig zijn. Dit gebeurt altijd in overleg.
Een check-up is eenmalig.

In een aantal situaties is het mogelijk om een behandeling aan huis te ontvangen. Voor een behandeling aan huis wordt 5 euro extra in rekening gebracht. Neem contact op voor een afspraak.

Het is zeker mogelijk om met een rolstoel in de praktijk te komen.
De praktijk bevindt zich op de begane grond. Er is tevens een invalide toilet aanwezig.

De meting gebeurt met een meetstift die op de huid wordt gezet. Dit gebeurt met lichte druk en doet geen pijn. Er worden geen naalden gebruikt bij electro-acupunctuur.

Bent u nog niet naar de huisarts geweest dan is het mogelijk dat de therapeut u na het stellen van de diagnose naar de huisarts verwijst.
Ook wanneer niet het gewenste resultaat behaald wordt is het wenselijk om naar de huisarts te gaan. Bij twijfel verwijst de therapeut u altijd naar de huisarts.

Kinderen kunnen al vanaf de geboorte gemeten worden.
Het kan zijn dat baby's en kinderen te onrustig zijn of het te spannend vinden.
Dan is het mogelijk om via huidcontact met een volwassene het kind te meten.

In het algemeen zijn de middelen zonder bijwerkingen en kunnen ze gecombineerd worden met reguliere medicatie.
Een enkele keer is er een uitzondering. Hiervan wordt u op de hoogte gehouden.
Om er zeker van te zijn is het mogelijk om de medicatie samen met de natuurlijk middelen te meten. Neem uw medicatie mee voor een meting.

Geen vragen gevonden in deze categorie

Laatste nieuws

Arginine veelbelovend diabetesmedicijn

Arginine is een aminozuur en dus een gewone component van voedingsproteïnen: vis, noten en eieren zijn er rijk aan.

Lees meer...

Nieuwe ziekmaker in teek

Op het AMC is vorig jaar een patiënt behandeld die na een beet van een teek was besmet met een nog niet eerder in Nederlandse patiënten gevonden variant van de Borrelia-bacterie.

Lees meer...

Oppassen voor mug met gevaarlijk virus

AMSTERDAM - Pas goed op voor muggen, waarschuwt de GGD mensen die naar het Carïbische gebied, Midden- en Zuid Amerika en eilanden in de Pacifische Oceaan gaan. Die gebieden kampen met een uitbraak van de ziekte Chikungunya.

Lees meer...

Magnesium tegen zwangerschapshypertensie

Extra magnesium kan van levens­belang zijn voor zwangere vrouwen, dat zeggen Zweedse wetenschappers op basis van een klinische studie rond zwanger­schaps­hypertensie.

Lees meer...

Kurkuma en alzheimer: drie cases

Een groep van Japanse artsen beschreef hun ervaringen met kurkuma bij drie alzheimerpatiënten. De patiënten kregen 750 mg geelwortel per dag toegediend, wat overeenkomt met een dosis van 100 mg curcumine.

Lees meer...

CAM'mers gebruiken minder medicatie

Volgens een Zwitserse steekproef houden patiënten die zich wenden tot complementaire en alternatieve behandelingen (CAM), een ander medicatieconsumptiepatroon erop na.

Lees meer...

Gezondheidsprincipes

De gezondheidsprincipes van Ellen White in combinatie met eLECTRO-ACUPUNCTUUR als basis voor een nieuwe start.