HomeTarieven

Tarieven & Vergoeding

Tarieven 2019

TherapiePrijsTijd
Meting EAV eerste consult € 60,- (excl. middelen) 45 min.
Meting EAV vervolgconsult € 60,- (excl. middelen) 45 min.

Prijzen zijn inclusief BTW. Betaling vindt contant of via PIN plaats na het consult.

Pinnen-ja-graag-widget

Vergoeding 2018

In 2018 vergoeden de volgende verzekeraars NOAG therapeuten. Uiteraard is dit afhankelijk van het gekozen aanvullende verzekeringspakket. Lees daarom altijd goed de voorwaarden door om teleurstelling te voorkomen.

Delta Lloyd, CZ, CZDirect.nl, De Friesland, Kiemer (onder voorwaarden), OHRA, AZIVO, Anderzorg, PMA, Menzis, ONVZ, PZP, VvAA, PNOZorg, Ik!,  Lancyr. Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend. Bron: www.noag.org

In 2015 vergoeden de volgende verzekeraars NOAG therapeuten. Uiteraard is dit afhankelijk van het gekozen aanvullende verzekeringspakket. Lees daarom altijd goed de voorwaarden door om teleurstelling te voorkomen.

Delta Lloyd, De Friesland, OHRA, ONVZ, VvAA, PNOZorg, Kiemer (onder voorwaarden), Zorg en Zekerheid (alleen acupunctuur, osteopathie, homeopathie en shiatsu), CZ, OZF, Nederzorg, NVS, Anderzorg en Menzis groep (alleen indien de therapeut HBO geschoold is). De therapeuten die vergoedt worden door de Menzis worden aangegeven met de volgende beschrijving: NOAG-Therapeut Menzis 2015. Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend. Bron: www.noag.org

Ik ben NOAG-natuurgeneeskundig therapeut, HBO geschoold met NOAG-praktijklicentie Aa.

U kunt ook bellen voor informatie op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 13.00 uur

 

Laatste nieuws

Arginine veelbelovend diabetesmedicijn

Arginine is een aminozuur en dus een gewone component van voedingsproteïnen: vis, noten en eieren zijn er rijk aan.

Lees meer...

Nieuwe ziekmaker in teek

Op het AMC is vorig jaar een patiënt behandeld die na een beet van een teek was besmet met een nog niet eerder in Nederlandse patiënten gevonden variant van de Borrelia-bacterie.

Lees meer...

Oppassen voor mug met gevaarlijk virus

AMSTERDAM - Pas goed op voor muggen, waarschuwt de GGD mensen die naar het Carïbische gebied, Midden- en Zuid Amerika en eilanden in de Pacifische Oceaan gaan. Die gebieden kampen met een uitbraak van de ziekte Chikungunya.

Lees meer...

Magnesium tegen zwangerschapshypertensie

Extra magnesium kan van levens­belang zijn voor zwangere vrouwen, dat zeggen Zweedse wetenschappers op basis van een klinische studie rond zwanger­schaps­hypertensie.

Lees meer...

Kurkuma en alzheimer: drie cases

Een groep van Japanse artsen beschreef hun ervaringen met kurkuma bij drie alzheimerpatiënten. De patiënten kregen 750 mg geelwortel per dag toegediend, wat overeenkomt met een dosis van 100 mg curcumine.

Lees meer...

CAM'mers gebruiken minder medicatie

Volgens een Zwitserse steekproef houden patiënten die zich wenden tot complementaire en alternatieve behandelingen (CAM), een ander medicatieconsumptiepatroon erop na.

Lees meer...

Gezondheidsprincipes

De gezondheidsprincipes van Ellen White in combinatie met eLECTRO-ACUPUNCTUUR en MASSAGETHERAPIE ALS basis voor een nieuwe start.